Cine este consultantul de credit?

Consultantul de credit este specialistul bancar cu informatii de la mai multe banci care iti ofera:

1. consultanta gratuita, costuri zero din partea ta;
2. optiunea de a alege banca favorita, sau cea care se pliaza pe nevoia ta;
3. timp pentru tine, el face drumurile la banca pentru tine pana la semnarea contractului;
4. economie de bani, veti alege impreuna cea mai buna oferta pentru tine din piata;
5. siguranta deciziei, vei primi toate informatiile utile in cel mai scurt timp;
6. increderea rezolvarii optime a oricarei situatii neplacute acum si in viitor.

Ti-a venit idea sa-ti cumperi o casa sau un apartement sau te gandesti doar la o renovare sau mobila noua in bucatarie sau camera copiilor, sau poate te intereseaza sa incepi o afacere, apoi te gandesti la masina, bicicleta pentru cei mici sau poate o vacanta pe care nu ti-ai permis-o pana acum. Incepi sa calculezi, dar in oricare din varinate vei cheltui mai mult decat te asteptai. Ce faci? Incepi sa economisesti si astepti, astepti pana cand vor fi suficicienti bani sa-ti indeplineti visul. Dar daca se va intampla ceva pana atunci? Cat va trebui sa mai astepti in plus? In plus unde vei economisii sa obtii un randament mai bun pentru economiile tale? Te gandesti sa apelezi la o banca? La ce banca vei apela? Trebuie doar sa te documentezi! Iti trebuie timp si tot amai momentul. Nu pot acum, nu am timp. Apelezi la un prieten poate are mai multe informatii, le transmiti prietenilor sa se intereseze pentru tine. Cui poti sa-I spui ce suma ai, de cati bani mai ai nevoie, ce vrei cu adevarat sa faci? Prietenii pot devenii suspiciosi, invidiosi sau vin cu idei neconventionale de investitii cu promisiuni de castiguri fabuloase, sau chiar ei au nevoie de niste bani si-ti promit ca returneaza banii cu dobanda mai avantajoasa decat la banca. Ce faci? Te lasi dus de val? Cum ramane cu visul tau? Te-ai gandit ca poti sa-ti indeplinesti visul acum daca obtii o solutie convenabila pentru tine?

Nu mai amana momentul deciziei, fii informat! Apeleaza la un specialist, un consultant, care nu reprezinta o singura banca, o singura institutie financiara. Solicita gratuit opinia unui specialist!

Apeleaza gratuit la un consultant care sa reprezinte interesele tale in fata institutiilor bancare sau financiare!

Poate un credit sa te ajute sa-ti indeplineti visul? Multe persoane opteaza pentru un credit sa-si cumperea o casa sau un apartament sau o masina, sa infiinteze o afacere, sau un cadou important, sau o vacanta mult dorita. Fiecare allege pentru el, important este sa fii informat.

Daca decizi ca ai nevoie de un credit, poate fi complicat sa alegi un anumit tip de credit de le o anumita banca sau institutie finaciara, pentru ca vrei ce mai buna oferta. Poti solicita oferte de la mai multe banci si apoi sa le compare sau decizi care este cea mai buna banca si mergi pe oferta lor, dar esti sigur ca ti se potriveste si este cea mai buna oferta pentru tine? Pe cine intrebi cand nu esti sigur sau cand nu intelegi anumiti termini? Poti apela la un consilier care sa-ti explice sa intelegi, dar daca acesta reprezinta o anumita companie? Iti va prezenta oferta companiei respective.

Apeleaza la un consultant de credit, unde poti opta pentru oferta oricarei institutii bancare sau financiare ce vine cu cea mai buna oferta personalizata.

www.consultantdecredit.ro este site-ul unui broker de credit autorizat care iti prezinta mai multe oferte pentru ceea ce-ti doresti, din care tu alegi, in cunostinta de cauza,  varianta optima si te va sustine si te va reprezenta in relatia cu banca, institutia financiara aleasa de tine, pana cand iti realizezi visul, iti indeplinesti dorinta, fara sa pretinda taxe, comisioane sau alte favoruri din partea ta.

Conform definitiei, consultantul este un specialist care ofera opinii, concluzii in chestiuni care privesc specializarea sa . In concluzie, consultantul de credit este specialistul tau care te poate sustine sa alegi si sa obtii creditul care ti se potriveste la un pret correct, la alegere de la cele mai cunoscute banci sau institutii financiare din piata. Consultantul de credit va muncii pentru tine si te va ajuta sa obtii in cel mai scurt timp posibil ce ti-ai droit.

In plus poate ai alte lucruri mai importante de realizat decat sa-ti petreci timpul sa ceri informatii de la mai multe banci, apoi sa incerci sa compare ofertele, poate apar lucruri noi pe care nu le intelegi asa bine. Gandeste-te ca poate altcineva sa faca asta pentru tine si nu te va costa nimic. Apeleaza cu incredere la Consultantul de credit!