Cine suntem?

Credit Consult FLM SRL este broker de credite autorizat pe piata din Romania, care are contracte de intermediere semnate cu mai multe banci astfel incat sa poata oferi clientilor cele mai bune oferte de creditare.

Va punem la dispozitie serviciile specialistilor nostri in mod gratuit, fara nici un cost pentru persoane fizice, datorita parteneriatelor pe care le avem cu bancile si institutiile financiare reprezentative in piata. Bancile si intitutiile financiare cu care colaboram sunt dispuse sa directioneze o parte din castigul pe care-l obtin catre partenerii care aduc clienti, avand in vedere ca nu trebuie sa mai plateasca propriul personal pentru procesarea aplicatiilor de credit.

In concluzie, clientii nostri beneficiaza de cele mai bune conditii ale bancii pe care o aleg si reusesc sa reduca timpul de depunere a dosarului de credit si a timpului de asteptare pentru aprobarea acestuia, pentru ca noi in calitate de parteneri, avand o relatie contractuala cu banca sau in situatia finaciara respectiva, suntem interesati sa obtinem beneficii pentru clientul nostru in cel mai scurt timp posibil.

Consultantul de credit pune interesele clientului mai presus de orice solicitare venita din partea colaboratorilor de la institutiile bancare sau finaciare. Consultantul se informeaza, verifica conditiile si spezele in care te incadrezi la fiecare banca incat sa-ti poata oferi toate informatiile complete si corecte despre produsul pe  care ti-l propune ca solutie de rezolvare a nevoilor tale. Aceasta este promisiunea pe care o face fiecare broker in momentul cand alege aceasta profesie

Consultantul de credit s-a specializat, a studiat si este parte activa intr-un proces de informare si continua educare special pentru a-ti putea oferi raspunsurile si sfaturile de care tu ai nevoie, la momentul oportun.

Ce face consultantul de credit pentru tine?

Se informeaza in detaliu despre situatia ta financiara;
Identifica atent nevoile tale;
Calculeaza mai multe variante de creditare ;
Iti prezinta concluziile, aduce clarificari, iti da recomandari si sfaturi;
Isi foloseste toate cunostintele si experianta sa pentru a-ti propune cele mai avantajoase oferte;
Te va reprezenta in fata institutiilor bancare sau financiare, iti vei indeplini dorinta si vei obtine creditul;
Va fi langa tine pe toata perioada derularii creditului si va cauta o solutie indiferent ce problem vor aparea;
Va fi langa tine sa-ti reprezinte interesele de oricate ori va fi necesar, vei avea un aliat indiferent de contitii.

Consultantul de credit iti va prezenta creditul de care ai nevoie la pretul corect si iti va prezenta oferte de la mai multe banci sau institutii financiare de pe piata romaneasca.

Tie iti va ramane doar sa te decizi daca vrei sau nu si cand este momentul potrivit pentru tine. Consultantul de credit va pregati toate documentele pentru tine, va face drumurile la banca pentru tine si toate demersurile pentru obtinerea creditului in cel mai scurt timp posibil