Refinantarea presupune acordarea unui nou credit care va cumula datoriile tale actuale, indiferent daca luam in calcul carduri de credit, descoperiri de cont (overdrafturi), credite de nevoi personale sau orice alt tip de credit.

Alege creditul de refinantare si scapa de griji!

Motive de refinatare:

Obtine bani in plus fara efort suplimentar alegand creditul de refinantare.
Strangi toate creditele la o singura banca si scapi de stresul mai multor credite.
Beneficiezi lunar de o rata cu dobanda avantajoasa si cu o singura data scadenta.
Micsoreaza efortul rambursarii creditului prin obtinerea unei rate mai mici prin refinatare.
Obtine conditii mai bune pentru creditul tau si simplifica-ti viata.

Dupa o discutie cu consultantul de credit, in care ii vei declara toate datoriile tale si cum este mai convenabil pentru tine sa le rambursezi, acest iti va propune un credit de refinantare.

Tipuri de refinatari:

refinatare cu ipoteca;
refinantare fara ipoteca;
refinantare stricta a creditelor existente, fara suma suplimentara;
refianatarea creditelor si obtinerea unei sume de bani suplimentare;
refinatare cu marirea perioadei de creditare;
refinatare cu rambursare in acelasi numar de rate lunare;

Dupa o discutie cu consultantul de credit, in care ii vei declara toate datoriile tale si cum este mai convenabil pentru tine sa le rambursezi, acest iti va propune un credit de refinantare.

Exemple de credite prin care se pot refinata datoriile tale:

Carduri de credit prin care refinanteaza unul sau mai multe carduri de credit, descoperiri de cont (overdrafturi), sau chiar credite, cu esalonarea datoriilor in rate lunare pe 24 luni si obtinerea unei sume suplimentare ca si limita maxima pe cardul de credit, pe care o poti pastra sa o folosesti doar daca iti va fi necesar pe viitor.

Credite de nevoi personale fara ipoteca prin care se refinanteaza carduri de credit, descoperiri de cont (overdrafturi), credite de orice tip fara garantie. La acest tip de credit se poate acorda si suma suplimentara pe care o poti retrage dupa ce s-au refinatat toate datoriile tale, suma pe care o poti utiliza in orice scop. Acest credit poate fi acordat pe o perioada maxima de 5 ani si va avea rambursari lunare stabilite de banca.

Credite de nevoi personale cu ipoteca prin care se refinanteaza: carduri de credit, descoperiri de cont (overdrafturi), credite de orice tip atat fara ipoteca dar si cu ipoteca, chiar si credite imobiliare. Acest tip de refinantare permite desemenea accesarea unei sume suplimentare de bani care poate fi folosita in orice scop deresti. De principiu se acorda pe o perioada de 5 ani cu rambursari lunare. În cazul refinanțării unui credit obținut înainte de 31.10.2011, perioada maximă de creditare poate fi extinsă până la 30 ani, in anumite conditii.

Credit imobiliar prin care se refianteaza un credit imobiliar pentru a obtine conditii mai avantajoase pentru tine, o rata mai mica la credit. Pentru creditele obtinute in perioada 2008-2009 poate insemna o reducere cu 50% a procentului de dobanda, care se va resimtii in banii ramasi in buzunarul tau dupa ce achiti rata lunara a creditului.